• 1403/09/26 - 11:07
  • - تعداد بازدید: 552
  • - تعداد بازدیدکننده: 429
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

وداع دانشگاهیان علوم پزشکی البرز با شهید گمنام در پردیس دانشگاه

به گزارش روابط عمومی ، صبح روز دوشنبه ، ۲۶ آذرماه ، جمعی از اساتید، دانشجویان ، کارکنان و مسئولین دانشگاه علوم‌پزشکی البرز با حضور پر شور خود در آیین تشییع شهید گمنام در پردیس دانشگاه با این شهید بزرگوار  دوران پر افتخار دفاع مقدس وداع کردند و پیکر مطهر او را تشییع و در محل یادمان شهدای گمنام دانشگاه به خاک سپردند. 

دکتر صیادی رئیس دانشگاه در این مراسم گفت : امروز دانشگاه علوم پزشکی البرز مفتخر به تشییع و خاکسپاری اولین شهید گمنام دفاع مقدس در یادمان شهدای گمنام در پردیس دانشگاه است وخوشبختانه ارادت و احساس دین ، تیم سلامت به شهدا آنقدر زیاد هست که با توجه و تعطیلی و برودت هوا با حضور گرم خود به برگزاری هر چه باشکوه این مراسم کمک‌کردند

وی ادامه  داد : این شهید بزرگوار در سن ۱۷ سالگی به شهادت رسیده است و امروز در پردیس دانشگاه به خاک سپرده شد

دکتر صیادی ابراز امیدواری کرد از این پس این دانشگاع از حضور معنوی و  برکات این شهید بزرگوار   بهره مند شود . 

رئیس دانشگاه خاطر نشان کرد : در تلاش بودیم تا محل یادمان مناسب و درخور شهید بزرگوار در پردیس دانشگاه بنا کنیم  و خوشبختانه این شرایط فراهم شد و با استقبالی بی نظیر این شهید بزرگوار تشییع شد. 

وی در پایان از همکاری و تلاش معاونت دانشجویی و فرهنگی ، مجموعه دانشگاه ، بسیج جامعه پزشکی استان، اداره کل حفظ آثار دفاع مقدس ،تیم سلامت و عموم البرز نشینان در برپایی این مراسم با شکوه تقدیر کرد. 

 

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین دکتر مقصودی مسئول دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه گفت : “ وَلَا تَحۡسَبَنَّ ٱلَّذِینَ قُتِلُواْ فِی سَبِیلِ ٱللَّهِ أَمۡوَٰتَۢاۚ بَلۡ أَحۡیَآءٌ عِندَ رَبِّهِمۡ یُرۡزَقُونَ “ گمان نبرید آنهایى که در راه خدا کشته شده‌اند مرده‌اند؛ بلکه زنده‌اند و نزد پروردگارشان روزى داده مى‌شوند. 

وی تاکید کرد: بدون ایثار و شهادت انقلاب پیروز نمی شد و ما امنیت اکنون را مدیون خون شهدا هستیم . شهدای ما مظلومان به شهادت رسیدند . شهدای گمنام در حقیقت دانشجویان واقعی سنگر علم و فضیلت، دانشگاه هستند. 

 مسئول دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه خاطر نشان کرد : با آمدن این شهید والا مقام فضای دانشگاه علوم پزشکی البرز معنوی شده است و امروز فرصت مناسبی است تا بار دیگر آرمان های خود را با شهدا و اهداف شان محکم تر کنیم و تلاش کنیم تا ادامه دهنده راه آنان باشیم . 

وی در ادامه به این سخن از مقام معظم رهبری اشاره کرد که میرفرمایند : شهدا این هدیه‌ی الهی را آسان و رایگان به‌دست نیاوردند؛ به قیمت مجاهدت به‌دست آوردند؛ در راه خدا جهاد کردند، از خودشان گذشتند و خدا این هدیه را به آنها داد. همه ما باید آنان را سرلوحه کار خویش انجام دهیم و در هر کاری رضایت خداوند را در نظر بگیریم .

 

  • گروه خبری : اخبار,رویداد ها
  • کد خبر : 337441
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید